Ostens magiska resa

Vår ost tillverkas av... sakkunniga osttillverkare

Kvalitetsost börjar med den viktigaste ingrediensen, mjölk av hög kvalitet. Vad gör den högkvalitativ? Allt börjar med gräset som våra kor betar. Hälsosam jord som sköts av våra skickliga jordbrukare som odlar en mängd olika grödor garanterar mjölk av hög kvalitet. Denna höga kvalitet och omsorg är de viktigaste ingredienserna som alltid finns i vår ost och som garanterar dess utsökta smak.

Kvaliteten och renheten på vår mjölk testas alltid och importeras sedan för pastörisering för att garantera en säker och jämn mjölkkvalitet. Kulturer och enzymer tillsätts i ostarna för att skapa den unika starka smaken och konsistensen hos våra ostar. Efter löpetillsatsen pressas ostarna och mognar.

holland master belle blanche

Vissa av våra ostar lagras i flera månader eller till och med mer än ett år för att förlora det mesta av sin fukt. Holland Master har en härlig, särskilt krispig smak tack vare saltkristallerna, som ger en multisensorisk, mogen smakupplevelse. Det gör dem till det perfekta tillbehöret till en kväll med socialt umgänge.

Holland Master Cantenaar

Välj smakrika, mogna ostar, komplettera dem med din favorituppskrapning och läckra oliver, till exempel, och välj ett bra vin som passar till dem. Nu har du skapat vackra och läckra ostbrickor som är perfekta för alla speciella tillfällen. Våra ostar är gjorda för att imponera och göra din kväll speciell!

Våra kunniga osttillverkare tillverkar fortfarande ost av färskmjölk, precis som vi har gjort i evigheter, enligt samma principer. Denna ständigt ökande expertis leder till ostar med utsökt smak av högsta kvalitet.

Asiantuntevat juustomestarimme valmistavat juustoa edelleen, aivan kuten on tehty jo pitkään, tuoreesta maidosta samojen periaatteiden mukaisesti. He kehittävät osaamistaan jatkuvasti ja luovat ainutlaatuisen maukkaita ja ensiluokkaisen laadukkaita juustoja.

Holland Master Noord Holland 28 weeks